Logo 080221 09

4 лютого 2021 року на позачерговому засіданні Ради Київської обласної ради профспілок обрано делегатів від Київщини на VIII-й з’їзд Федерації профспілок України, а також делеговано представників облпрофради до Ради і Президії ФПУ.

 

Засідання відбулось у форматі відео-конференції з використанням програми ZOOM. Провела його голова КОРПС Лідія Харченко.

На початку було заслухано інформацію мандатної комісії щодо підтвердження повноважень членів Ради і Президії Ради Київської обласної ради профспілок та зміни у складі контрольно-ревізійної комісії облпрофради. З цього питання члени Ради ухвалили постанову.

Переходячи до розгляду питань порядку денного було зазначено, що у зв’язку з проведенням 24 березня 2021 року VIII-го з’їзду Федерації профспілок України, на Рада Київської облпрофради має обрати делегатів на цей форму.

Відповідно до постанови Президії ФПУ від 14.01.2021 р. «Про норму представництва делегатів на VIII з’їзд Федерації профспілок України» для територіальних профспілкових об’єднань встановлена норма - 2 представники.

Члени Ради підтримали пропозицію Президії облпрофради щодо обрання делегатами VIII з’їзду ФПУ Лідію Харченко – голову Київської обласної ради профспілок і Олексія Початовського – голову Київської обласної організації Профспілки охорони здоров’я України.

Після обговорення та голосування зазначені кандидатури було затверджено.

На виконання Постанови Президії ФПУ від 14.01.2021  «Про делегування представників членських організацій до нового складу Ради та Президії» ухвалено відповідне рішення КОРПС.

 

Київська обласна рада профспілок