priz 19

Шановні колеги, дорогі спілчани!

 

        Від імені Федерації професійних спілок України прийміть найщиріші вітання з нагоди 30-річчя утворення Української федерації профспілкових організацій – профспілки працівників підприємств з іноземними інвестиціями, господарських товариств, організацій  та установ.

Об’єднуючи 52 членські організації, УФПО протягом усього періоду незалежності координує спільні колективні дії, сприяє консолідації профспілкового руху, соціально-економічному захисту прав та інтересів членів профспілки.

Діяльність вашого профоб’єднання завжди була спрямована на розвиток соціального діалогу, організацію навчання і підвищення кваліфікації профспілкових кадрів та активу, взаємодію з міжнародними профцентрами.

Висловлюємо слова вдячності за послідовність у відстоюванні трудових прав, гідних умов праці та її оплати, безпеки на робочих місцях і соціального захисту працівників.

Переконані, що наша спільна боротьба сприятиме єдності профспілкового руху, утвердженню справедливості в суспільстві, добра та поваги до людини праці, становленню сильної соціальної і правової України.

Бажаємо вам міцного здоровя, миру та добробуту, успіхів у праці на благо ваших родин і українського народу.

 

З повагою

Голова Федерації

профспілок України                                                                                              Г.В.Осовий