Скриншот 0211 023

Федерація профспілок  України із сумом сповіщає, що  1 березня 2021 року раптово та передчасно на 76-му році пішов з життя ветеран  профспілкової праці  СТОВБУН Анатолій  Іванович.

Народився Анатолій  Іванович  у с. Городське Коростишівського р-ну Житомирської області.  За фахом  він санітарний лікар (закінчив у 1970 році Київський медичний інститут). З 1970 по 1999 рік працював на різних лікарських посадах в  медичних закладах Житомирської, Херсонської  областей і в м. Києві.

У 1980 році захистив дисертацію на звання кандидата медичних наук. З 1999 по 2009 рік  працював головним довіреним лікарем – технічним інспектором  Профспілки працівників річкового транспорту України. З 2009 по 2015 рік Анатолій  Іванович працював в апараті Федерації профспілок України на посаді довіреного лікаря – технічного інспектора департаменту охорони праці. З 2016 року  до цього часу – був радником голови Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України.

      Пішов з життя надзвичайно талановитий, працьовитий і людяний чоловік, професіонал у своїй справі, активний громадський діяч, неперевершений лектор, який створив більше 50 наукових робіт, безліч статей, дописів, рекомендацій, фахових лекцій і презентацій з питань захисту життя і здоров’я  працівників, а також лишив про себе добру пам’ять і цінні результати своєї натхненної праці.

У пам’яті спілчан, які працювали і знали Анатолія Івановича, він буде назавжди прикладом енергійної, творчої, життєлюбної людини, яка внесла великий вклад у справу охорони здоров’я і захисту прав спілчан, яка цінувала людей і сама володіла людськими якостями високого ґатунку.

      Прощай, дорогий Анатолію Івановичу!

    

Федерація профспілок  України,

Департамент охорони праці апарату ФПУ