image 57aed4a9ff936730f30992eb 58c15627d09ff 1cc2lh7

Відбулася двостороння зустріч Голови Об’єднання профспілок Харківської області Сергія Тесленка та Голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук.

3 березня, під час заходу учасники зустрічі обговорили найбільш болючі проблеми трудових колективів підприємств, установ та організацій Харківщини, шляхи взаємодії органів влади та профспілок в частині підвищення рівня доходів працівників, своєчасної виплати заробітної плати, покращення  умов та режиму праці, недопущення скорочення робочих місць й  легалізації трудових відносин.

Сторони окремо зупинилися на посиленні соціального діалогу в області,  а також у новостворених районах і територіальних громадах, впливі нової Територіальної Угоди на розвиток соціально-трудових відносин та підвищення якості життя працівників.

Під час зустрічі Сторонами висловлена позиція в частині об’єднання зусиль для розв’язання проблемних питань та прийнято рішення про проведення зустрічі голови облдержадміністрації Айни Тимчук з профспілковим активом області.

Гриценко Н.О., завідувач відділу соціально-економічних, правових питань та охорони праці ОПХО

 

Федерація профспілок України

За повідомленням: http://opkho.com.ua/dvostoronnya-zustrich/