20210316 102929 1 16

12 березня у приміщення Київської облдержадміністрації збиралась Колегія Київської обласної державної адміністрації.

У її роботі взяла участь голова Київської обласної ради профспілок, член Колегії КОДА Лідія Харченко, яку включено до складу цього консультативно-дорадчого органу обласної державної адміністрації згідно з Розпорядженням Голови КОДА від 9 березня ц.р.

Як повідомив на початку роботи очильник Київщини Василь Володін, у цьому році склад колегії Київської обласної державної адміністрації суттєво оновлений. До нього окрім керівників ОДА, її структурних підрозділів включено начальників служб та управлінь міністерств і установ, а також – представників громадської ради при ОДА, організацій роботодавців та профспілок.

«Я переконаний, що тільки в синергії з установами та органами, дотичними до пристоличного регіону, громадськими організаціями ми зможемо реалізувати нашу спільну мету – забезпечити сталий розвиток рідної Київщини!», - зазначив він.

Під час засідання було підбито підсумки роботи в минулому році та окреслено ключові напрямки діяльності на 2021 рік. Члени Колегії розглянули важливі для області питання, які стосуються різноманітних сфер розвитку Київщини.

У обговоренні взяли участь керівники та представники депутатського корпусу Київської облради, начальники Головних управлінь Служби безпеки України у Києві та Київській області, Національної поліції в Київській області, керівник Київської обласної прокуратури, а також очільники райдержадміністрацій Київщини, сільські, селищні, міські голови та заступники голів територіальних громад регіону.

Детальніше

 11 1024x684

Київська обласна рада профспілок