11

Постійна комісія Київської обласної ради з питань управління комунальною власністю, приватизації, житлово-комунального господарства та впровадження енергозберігаючих технологій на своєму засіданні 2 квітня ц.р. розглянула Заяву Київської обласної ради профспілок щодо мораторію на підвищення тарифів на природний газ, електроенергію, комунальні послуги та електропостачання для населення.

 

Профспілкову позицію депутатам репрезентувала голова КОРПС Лідія Харченко.

Вона зазначила, що у січні 2021 року, коли Україною прокотилась хвиля акцій проти підвищення з початку поточного року палати за комуналку Президія КОРПС  прийняла Звернення до Уряду, Київської обласної ради та Київської обласної державної адміністрації з категоричним протестом проти підвищення тарифів на газ, електроенергію, тепло і воду для населення.

 6

Профспілки Київщини вимагають зупинення тарифної вакханалії в енергетичній галузі та забезпечення державного регулювання в цій стратегічно важливій сфері. Крім цього Лідія Харченко розповіла депутатам Київщини про діяльність КОРПС, яка представляє інтереси більше 130 тисяч найманих працівників області, і наголосила на важливості подальшої співпраці з обласною радою та депутатським корпусом.

 

Детально

 

Київська обласна рада профспілок