Спартак 1

20 квітня 2021 року в відбулася робоча зустріч голови Об’єднання  профспілок Харківської області Сергія Тесленка та голови Харківської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Ігоря Богданова з нагоди підписання Угоди про спільну працю у сфері зміцнення здоров’я працівників та членів їх сімей.

Підписання УГОДИ відбулося з нагоди річниці створення Фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Метою Угоди є співробітництво між організаціями щодо сприяння зміцнення здоров’я, фізичного та духовного розвитку населення, зайнятого у виробничій і соціально-побутовій сферах, членів їх сімей, шляхом організації і проведення спільних спортивних заходів, залучення спілчан до занять фізичною культурою і  спортом, пропаганди здорового способу життя, відповідно до законів  України «Про фізичну культуру і спорт», «Про громадські об’єднання», «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», указів Президента України, актів Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства молоді та спорту України.

Співпраця Сторін будується на принципах ділового партнерства та взаємоповаги і спрямовується на вирішення завдань, що стоять перед ними у сфері розвитку фізичної культури.

Угода набирає чинності з дня її підписання і діє до 31.12.2025 року, сподіваємося на плідну працю.

Олена Щербакова,

заступник голови Харківської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Спартак»