1 20210426 1097392164

У Будинку професійних спілок Кривого Рогу відбулося нагородження 30 кращих наставників з різних підприємств. Вони є переможцями міського громадського огляду-конкурсу. Серед них – Антон Кістерець, Віталій Тарасов («АрселорМіттал Кривий Ріг»), Валентина Мартиненко («Кривбасзалізрудком»), Віталій Ладняк («Суха Балка»), Сергій Нікітченко (ЦГЗК), Олександр Бендрик (ПівдГЗК), Юрій Куделя (ІнГЗК), Сергій Троскін (ПівнГЗК), Роман Красов (Метінвест – КРМЗ»). Про це повідомила головний фахівець з інформаційної роботи Криворізької міськради ПМГУ Оксана Шахмоть.

Криворізька міська організація Профспілки металургів і гірників України вже вдруге проводить такий захід спільно з Асоціацією громадських організацій «Кривий Ріг – рідне місто» (голова Дмитро Степанюк) і Криворізьким кабінетом навчально-методичного центру профтехосвіти в Дніпропетровській області. Особливістю цьогорічного конкурсу «Кращий наставник» було те, що він проводився не тільки серед членів ПМГУ, а й серед членів інших професійних спілок.

Головуючий на заході Анатолій Макаренко, керівник Криворізької міської організації ПМГУ, наголосив на важливості інституту наставництва на виробництві. Голова первинної організації ПМГУ Південного ГЗК Віталій Комірной у своєму виступі також підкреслив: «Скромний труд наставників не помітний. Але від цих людей багато що залежить, та найголовніше – якість підготовки кадрів робітничих спеціальностей».

 

Профспілка металургів і гірників України