20210428 111448

      Київська міськпрофрада 28.04.2021 року провела онлайн-семінар на тему «Система управління охороною праці на підприємстві. Зміни та доповнення до діючих нормативно-правових актів з охорони праці», присвячений щорічному відзначенню Дню охорони праці в Україні, який  проводиться під  девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризиІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

        На вебінарі розглянуті питання щодо створення системи управління охороною праці на підприємстві, роботу служб охорони праці, зміни та доповнення до діючих нормативно-правових актів з охорони праці, що стосуються розслідування гострих професійних захворювань внаслідок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19, Порядкувидачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки», затв. постановою Кабінету Міістрів України від 26.10.2011 № 1107, проведення планових заходів наглялу (контролю) за додержанням законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та інших нормативно-правових актів.

     За результатами заходу , враховуючи важливість питань забезпечення безпеки працюючих на робочих місяцях, досягнуто спільної домовленості щодо проведення таких заходів.

Федерація профспілок України