память21 

Представники профспілок Закарпаття взяли участь у відзначенні Дня пам'яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На урочистій церемонії на Пагорбі Слави квіти до Вічного вогню поклали керівники Закарпатської облдержадміністрації, обласної ради, Ужгородської міської ради, профспілок, ветеранських і волонтерських організацій, правоохоронних структур.

память24

Від профспілок корзину квітів покладали голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський, заступник голови облпрофради Магдалина Глушеня, представники профспілок - голови обласних організацій профспілок: працівників освіти і науки - Тетяна Повханич, агропромислового комплексу - Ганна Кулик.

На Пагорбі Слави відбулося також відкриття меморіалу " Дзвін Перемоги" - одного з чотирьох дзвонів, які знаменують повернення Україні всіх її територій. Саме у Закарпатті завершилося звільнення території України у Другій світовій війні. На дзвоні викарбовано слова: "Слава Україні - Героям слава".

На фото:

- корзину квітів покладають голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський, заступник голови облпрофради Магдалина Глушеня, голови обласних організацій профспілок: працівників освіти і науки - Тетяна Повханич, АПК - Ганна Кулик;

- представники профспілок під час урочистостей;

- Дзвін пам'яті на меморіалі в Ужгороді.

дзвін

память21

                                                                                                  Фото автора   

Сергій Баранчиков,

                                                                      прес-центр Закарпатської облпрофради