фото работников

Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України ініціювала міжнародну кампанію підтримки працівників державного науково-виробничого підприємства КВАРСИТ, що у Костянтинівці Донецької області.

Там працівники вже більше трьох років не отримують зарплату та не накопичують страховий стаж. На даний момент загальна сума заборгованості становить понад 47 млн грн і збільшується з кожним місяцем.

Як підтримати працівників ДНВП «КВАРСИТ»?

Крок 1: відсканувати цей qr-код

qrcode support campaign 1

Крок 2: заповнити чотири коротких поля для інформації

Крок 3: натиснути кнопку «надіслати» і система автоматично відправить лист підтримки працівників до Державного концерну «Укроборонпром» та Офісу Президента.

Весь процес триває не більше однієї хвилини. Спробуйте просто зараз!

Працівникам «КВАРСИТ» зараз дуже потрібна солідарна профспілкова підтримка!

 

Довідково: КВАРСИТ – єдиний в Україні розробник та виробник обтікачів зенітно-ракетних та авіаційних комплексів з технічних ситалів та кварцової кераміки. Після початку війни на Сході України підприємство втратило великий ринок збуту. Це критично вплинуло на економічний та фінансовий стан підприємства та унеможливило належне виконання зобов'язань перед контрагентами, державними органами та – найгірше – перед працівниками підприємства. 

 

Профспілка працівників будівництва і

промисловості будівельних матеріалів України