А7 

11 травня. у Федерації профспілок Рівненської області відбувся навчальний семінар-тренінг на тему: “Креативні підходи в роботі із зовнішніми і внутрішніми викликами профспілкової організації” в рамках мініпроєкту “Драйвери оновлення профспілкових організацій в умовах змін: фактор молоді”, що реалізовується за підтримки Фонду “Солідарності через кордони” Данської профспілки 3F.

У роботі семінару-тренінгу взяли участь члени Молодіжної ради Федерації профспілок області. Тренерами-модераторами виступили Володимир Ковальчук, юрист Підприємства “Навчально-методичний центр ”Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, член правління ГО “Інститут громадянської освіти та праці” та Віталій Копиш, начальник відділу освіти дорослих Підприємства “Навчально-методичний центр ”Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, голова ГО “Інститут громадянської освіти та праці”.

Учасникам семінару була представлена розгорнута інформація стосовно життєвого циклу профспілки та питання її модернізації. Були надані базові поняття стосовно того як проходити кризові явища в організації, вплив у критичних точках розвитку. Ще один цікавий блок включав у себе техніки розвитку креативного мислення: впровадження в роботу профспілки нестандартних підходів.

На завершення присутніх ознайомили з поняттям інформаційної кампанії, як відповіді профспілок на зовнішні виклики.

Робота в групах та тренувальні практичні заняття закріпили знання набуті учасниками в теоретичній частині семінару-тренінгу.

Федерація профспілок Рівненської області