flag dnepropetrovskoy oblasti b 

Нинішня складна соціально-економічна ситуація та погіршення становища найманих працівників, особливо в період пандемії COVID-19, потребує від профспілок посилення їхнього впливу на процеси, що відбуваються в суспільстві, і перш за все шляхом активізації соціального діалогу.

Саме за ініціативи Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок 12 травня в облдержадміністрації  відбулась зустріч першого заступника голови ОДА – Володимира Орлова з головою облпрофцентру Віталієм Дубілєм та керівником Федерації організації роботодавців області – Віктором Сергєєвим. Були обговорені актуальні питання життєдіяльності регіону, окремих галузей промисловості, аграрного сектору, житлово-комунального господарства,  бюджетної сфери,  а також аспекти діяльності обласної тристоронньої соціально-економічної ради. Йшлось також про підготовку сторонами соціального діалогу змін та доповнень до діючої Територіальної угоди.

Голова облпрофоб’єднання Віталій Дубіль особливо підкреслив необхідність спільних дій для подолання кризових явищ в економіці та соціальній сфері, посилення захисту працюючих в умовах пандемії, збереження зайнятості та погашення зарплатних боргів.

                                             Прес-центр Дніпропетровського облпрофоб’єднання