IMG 20210511 110405

11 травня ц.р. відбулось чергове засідання президії ФПО. На ньому розглядалися нагальні питання розвитку профспілкового руху області, зокрема:

  1. Про мотивацію профчленства та активність роботи первинних профспілкових організацій,
  2. Про стан укладення та виконання колективних договорів у 2020 році та завдання щодо активізації колективно-договірного процесу у 2021 році.
  3. Про проведення конкурсу на кращого профспілкового лідера.
  4. Про Меморандум проспівпрацю ФПО з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненськійобласті.
  5. Про завдання ФПО, її членських організацій щодо оздоровлення членів профспілок та їх дітей влітку в 2021 році.

За словами Миколи Шершуна, голови ФПО, сьогодні особливої уваги потребує активізація роботи з первинними профорганізаціями. Він, зокрема, зазначив:

- Дуже важливо в сучасних реаліях мотивувати наших людей, проводити навчання, відзначати кращих. Для цього маємо працювати спільно, вносити відповідні заохочуючі пункти до колдоговорів.

До обговорення основних питань порядку денного долучилися голови обласних членських профорганізацій: Уляна Стрілець, обласної організації профспілки працівників ЖКГ МП ПОН, Юрій Кравець, освіти і науки, Сергій Боровець, охорони здоров’я та Сергій Івашинюта, заступник голови обласної організації профспілки працівників лісового господарства. Вони поділились досвідом роботи зі вказаних питань порядку денного, визначили пріоритетні напрямки діяльності організації на найближчий час.

IMG 20210511 110416

Профінформ ФПО