20200105 100827 1

20 травня 2021 року Голова ФПУ Григорій Осовий привітав делегатів та учасників VII-го з’їзду Громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Україна", якій відбувся у Києві, у Будинку профспілок.

- Ви уособлюєте мільйони фізкультурників України. Це велика відповідальність, - зазначив профспілковий лідер. - Профспілки зацікавлені в тому, щоб людина було здоровою, успішною і працездатною. І як раз участь у фізкультурно-масових заходах сприяє саме формуванню і сили духу і фізичної міцності і працездатності.

20200105 100434

За період нашої тривалої співпраці ми крок за кроком просувались до концепту взаємодії та товариської взаємодопомоги. Тому я хочу висловити вдячність керівництву, команді ВФСТ «Україна» усім своїм колегам, які активно співпрацюють з товариством.

За дорученням Президії ФПУ Григорій Осовий нагородив почесним знаком ФПУ «За розвиток соціального партнерства» Миколу Ципло, голову організації та підкреслив, що ця нагорода є визнанням його особистого внеску у зміцнення соціального партнерства між нашими організаціями.

20200105 100723

Микола Ципло подякував ФПУ і галузевим профспілкам за спільну роботу, яка проводиться у товаристві та трудових колективах по розвитку фізкультури і спорту.

- Саме консолідація наших зусиль дає можливість виконувати завдання та повноваження, покладені на товариство «Україна» щодо розбудови спорту. У нас з всеукраїнськими галузевими профспілками укладено угоди про взаємодію щодо оздоровлення працюючих людей та проведення спортивних заходів.

20200105 101332

- У спільній співпраці з профспілками йде щоденна робота щодо оздоровлення людини праці засобами фізичної культури і спорту в усіх галузях господарства, - підкреслив він у своїй доповіді щодо Звіту Центральної Ради Громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Україна" за період 2016-2021 рр.».

20200105 100336

Також під час форуму було затверджено новий склад Президії Центральної ради ГО "ВФСТ "Україна", План заходів ГО "ВФСТ "Україна" на 2021-2022 роки щодо реалізації першого етапу Стратегії розвитку фізичної культури і спорту на період до 2028 року та ін..

З’їзд прийняв з цих питань відповідні постанови.

Головою ГО "ВФСТ "Україна" обрано Наталію Омельчук, яка до цього обіймала посаду заступника голови ГО "ВФСТ "Україна".

Наталію Вікторівну з обранням особисто привітали Голова ФПУ Григорій Осовий та заступник Голови ФПУ Євген Драпятий.

20200105 120549

Прес-центр ФПУ