А34

Ім’я Оксани Рудковської добре відоме творчій громадськості не тільки Дніпропетровщини, а й різних куточків нашої країни. Без її участі ось уже багато років не відбувається майже жодного мистецького фестивалю. В очолюваному О.Рудковською Палаці студентів Дніпровського національного університету ім. О.Гончара діє сьогодні чимало музичних та інших творчих  «народних» і «зразкових» самодіяльних колективів, в яких займаються сотні студентів  багатьох вишів Дніпра. Вони неодноразово ставали переможцям міжнародних та всеукраїнських фестивалів.

І ось багаторічна плідна робота пані Оксани знайшла належну оцінку. Нещодавно вона була відзначена почесним знаком Федерації профспілок України «За досягнення в аматорському мистецтві».

Високу нагороду директорці Палацу студентів було вручено в останній день травня на сцені Дніпровського театру драми та комедії під час підбиття підсумків першого всеукраїнського фестивалю дитячих театрів, членом журі якого вона була.

Почесний знак їй вручили голова облпрофоб’єднання Віталій Дубіль та голова обкому профспілки освітян Сергій Козорог, які подякували Оксані Володимирівні за її активну громадянську позицію, самовіддану роботу на творчій ниві, значний внесок у виховання талановитої студентської молоді, а також побажали їй нових досягнень.

Прес-центр Дніпропетровського  облпрофоб’єднання