Конференція Президія

3 червня ц.р. у Чернівцях відбулася XXVI міжспілкова конференція обласної ради профспілок.

Із звітною доповіддю про роботу облпрофради за п’ять з лишнім років виступив її голова Володимир Шкварковський.

І доповідач, і делегати конференції у своїх виступах зробили змістовний, загалом критичний аналіз діяльності територіального профоб’єднання, спрямованої на захист соціально-економічних прав та інтересів працюючих.

Конференція Голосування

Профспілкові організації краю, йшлося на зібранні, є активними учасниками усіх трансформацій, які нині відбуваються в суспільстві. Тому, крім загальної оцінки роботи облпрофради, слід дати відверту відповідь на запитання – чи все можливе зробив кожний профспілковий активіст, кожна первинка, районна, обласна організація, президія облпрофради, щоб забезпечити соціально-економічний захист людини праці. Наше головне завдання, наголосив Володимир Шкварковський, - домогтися усвідомленого членства у профспілці і всіма засобами відстоювати реалізацію наших вимог і принципів, прав і інтересів. Основним організаційним принципом нашої діяльності є забезпечення єдності і солідарності, гідної оплати праці, надійної соціальної захищеності працюючих.

20210603 120705

         Делегати конференції задовільно оцінили роботу облпрофради за звітний період, затвердили звіт Ревізійної комісії, Статут Чернівецької обласної ради профспілок, прийняли Програму її дій на період до 2025 року, розглянули низку організаційних питань.

         Відбулося оновлення керівництва обласної ради профспілок. Учасники зібрання тривалими аплодисментами, стоячи подякували за роботу Володимиру Шкварковському, який понад три десятиліття очолював профоб’єднання.

20210603 134528

         Головою Чернівецької обласної ради професійних спілок одностайно обрано Володимира Барабаха, голову обласної організації профспілки працівників лісового господарства.

Звертаючись до делегатів та учасників конференції, новообраний голова облпрофради закликав до консолідації зусиль на подолання викликів, які постають перед профспілковим рухом на Буковині.

20210603 134740

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради