Профспілкова відзнака 2

Голова Федерації профспілок Хмельницької області Олег Сковородніков провів апаратну нараду з керівниками обласних профспілкових організацій.

 

Серед найважливішого – підсумки 8 з’їзду ФПУ і Стратегія діяльності Федерації профспілок України на 2021-2026 роки «Час дій та якісних змін»; організація літнього відпочинку дітей подолян у поточному році: профлідерів проінформовано про дитячі заклади оздоровлення, які працюватимуть цьогоріч, та вартість путівок. Крім цього, йшлося про проєкти законів, напрацьовані Комітетом з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів під керівництвом Галини Третьякової, які викликали потужний спротив у суспільстві і, на думку профспілок, є антитрудовими (№5371, 5388). Загострено також увагу на урядовому законопроєкті №3515 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання питань формування прожиткового мінімуму та створення передумов для його підвищення», який,

за оцінкою профспілок, фактично руйнує підвалини розбудови соціальної держави Україна і реалізації людино центричної політики. Все це вкрай тривожить профактив області та вимагає консолідації зусиль для боротьби за соціально-економічні права кожного.

Під час наради за багаторічну роботу в профспілках, значний особистий внесок у захист трудових, соціально-економічних прав та гарантій членів профспілок 

Голові ФП області Олегу Сковороднікову та завідувачу відділу праці та правової роботи – головному інспектора праці ФП області Петру Іващенку було вручено нагрудні знаки ФПУ «Профспілкова відзнака».

 Профспілкова відзнака 4

Інформаційно-аналітичний відділ ФП області