8522dedd7b85cc3fed8aec24dae0a947 m

21 червня ц.р. на сцені Жовтневого палацу у Києві відбудеться благодійний балет “Білосніжка і сім гномів”.

Усі виручені від концерту кошти підуть на реконструкцію сцени Жовтневого палацу - заміну підлоги сцени великої зали Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок.

Це вже друга подібна благодійна акція за участі артистів Національної опери України. Ініціатором її став прем'єр Національної опери, Народний артист України Олександр Стоянов. Перший такий виступ, про що ми вже повідомляли, відбувся у лютому ц.р. Тоді головні партії у спектаклі виконали зірки балету: прима-балерина Національної опери Катерина Кухар та її партнер по сцені і подружньому життю Олександр Стоянов.

 a450e48f5dde45e0f44e5f907219fc60484def30

Цього разу на сцену вийдуть зірки балетного мистецтва з Національної опери: Станіслав Ольшанський, Анна Стоянова та Катерина Діденко.

Вони визнані майстри сцени. Анна Стоянова у ролі Білосніжки під час цьогорічного зимового турне по Франції підкорила європейських глядачів, завдяки чому вистава мала шалений успіх. Станіслав Ольшанський  у казці “Білосніжка і сім гномів” виконує роль принца. Він - прем'єр Національної опери, володар I-ї премії XII-го Міжнародного конкурсу артистів балету в Сеулі (Південна Корея, 2019 р.). Катерина Діденко, яка виступає у виставі у ролі злої мачухи, неймовірно обдарована балерина і непересічна постать у світі балету. Вона без зупинки може виконати понад 64 оберти (фуете), що є справжнім рекордом, але Катерина ніколи не намагалась зафіксувати свої досягнення офіційно.

 

До відома:

Балет “Білосніжка і сім гномів” поставлений за відомою казкою Братів Грімм на музику польського композитора Богдана Павловського. Під час дійства глядачі потрапляють ніби у Диснеївський мультфільм, знайомий багатьом ще з дитинства. Яскраві декорації та костюми, неймовірна музика і майстерне виконання танцівників не залишать байдужим жодного глядача у залі.

Приходьте на благодійний балет “Білосніжка і сім гномів” всією родиною!

Це не тільки зустріч зі справжнім мистецтвом українських артистів, а також допомога у благородній справі – відновленні сцени Жовтневого.

cec4.jpg 31 eventpage main banner desktop

Вистава відбудеться 21 червня 2021 року о 16:00 за адресою: м. Київ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1, Жовтневий палац .

 Прес-центр ФПУ