IMG 9573

Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок провела виїзне засідання Президії. Воно пройшло у первинних профспілкових організаціях Державного підприємства «Олешківське лісомисливське господарство» та Національного природного парку «Олешківські піски».

Відкрив засідання Президії  голова Херсонської облміжпрофради. Добровольський Анатолій Миколайович

Про співпрацю адміністрації та профспілкового комітету Державного підприємства «Олешківське лісомисливське господарство» у вирішенні соціально- економічних і трудових питань доповідали Смічик Андрій Олександрович, директора ДП «Олешківське лісомисливське господарство», Глод Марія Михайлівна, голова Херсонської обласної організації профспілки працівників лісового господарства.

 Почесними грамотами Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок за  плідну співпрацю адміністрації і профспілкового комітету щодо стабільного розвитку виробничої і соціально-побутової сфери та вагомий влад в реалізацію трудових відносин голова облміжпрофради Добровольський Анатолій Миколайович нагородив трудовий колектив ДП «Олешківське лісомисливське господарство» (голова профкому Димченко Оксана Миколаївна), Смічиа Андрія Олександровича, директора ДП «Олешківське лісомисливське господарство»,  Хомченко  Юлію Миколаївну, начальника відділу лісового господарства Державного підприємства «Олешківське лісомисливське господарство».

Почесною грамотою Херсонської облміжпрофради також було нагороджено директора Національного природного парку «Олешківські піски» Непрокіна Андрія Вікторовича та голову первинної профспілкової організації  НПП «Олешківські піски»Лазарєву Аллу Леонідівну.

IMG 9598 

Члени Президії  прийняли рішення про скликання третього пленуму Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок з питання «Про стан роботи Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок та її членських організацій щодо захисту соціально-економічних та трудових прав працюючих відповідно до рішень VIII з’їзду ФПУ та «Програми діяльності Херсонської облміжпрофради на 2018-2022 роки».

Також були розглянуті інші питання затвердженого порядку денного, з яких прийняті відповідні постанови.

Учасники виїзної Президії ознайомились з роботою лісопожежної станції Олешківського лісництва та в цілому з підприємством, відвідали Костогризівський лісовий розсадник, а також Національний  природний парк «Олешківські піски» у с. Раденськ, діяльність якого є вагомим внеском у справу охорони природи України.

Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок

IMG 96071