P1190479

Відбулася звітно-виборна конференція Закарпатської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

В інформації заступника голови облорганізації Миколи Резнікова, виступах учасників конференції: тренерів, спортсменів, організаторів спортивно-масової роботи, заступника директора департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОДА Віктора Терелі, голови обласної профспілкової організації працівників АПК Ганни Кулик йшлося про досягнення спортсменів ВФСТ «Колос» на змаганнях різного рівня, існуючі проблеми та шляхи їх вирішення. Йшлося, зокрема,  про підготовку спортсменів до збірних команд України, роботу та фінансування ДСЮШ, взаємовідносин і співпрацю з об’єднаними територіальними громадами, проведення змагань з різних видів спорту, залучення молоді до спортивно-масової роботи на селі тощо.

На звітно-виборній конференції також виступили голова громадської організації ВФСТ «Колос» Олександр Мендусь, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський, начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки молоді та спорту ОДА Олег Муртазін.

Головою Закарпатської  облорганізації ВФСТ «Колос» АПК України обраний Василь Хмельницький – директор ДУ «Закарпатська обласна фітосанітарна лабораторія».

На фото: 

–  голова громадської організації ВФСТ «Колос» Олександр Мендусь (ліворуч) вручає нагороду Василю Хмельницькому;

– в президії конференції;

P1190470

- про розвиток спорту на селі ведуть мову (зліва направо) Олег Муртазін, Ганна Кулик, Лариса Вальо, Василь Хмельницький, Олександр Мендусь, Іван Зелінський;

P1190484

-  колективне фото на згадку.

P1190482

Фото автора

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради