IMG 9780

16 червня 2021 року в Будинку профспілок відбулось підписання Угоди про співпрацю на період 2021-2026 роки між головним управлінням держпраці в Херсонській області в особі начальника Головного управління держпраці  Берлима Віталія Володимировича,  та Херсонською обласною міжгалузевою радою профспілок в особі Добровольського Анатолія Миколайовича, голови Херсонської облміжпрофради.

В заході взяли участь: Бондарчук Володимир Вікторович, заступник начальника головного управління держпраці, Овчапук Оксана Олександрівна, голова первинної профспілкової організації Головного управління держпраці в Херсонській області та голови членських організацій Херсонської облміжпрофради.

Предметом цієї Угоди є співпраця Сторін у здійсненні державного нагляду за дотриманням гарантованих Конституцією та іншими законами України трудових прав працівників з метою виявлення порушень законодавства про працю, про охорону праці та гігієну праці, вжиття заходів до усунення порушень, проведення профілактичної роботи щодо їх попередження.

Ключова мета підписання документу -  забезпечення спільними зусиллями конституційних прав громадян на належні, безпечні та здорові умови праці.

IMG 9784

Херсонська обласна міжгалузева рада профспілок