20210616 105405

16 червня ц.р. відбулася робоча зустріч голови Чернівецької обласної ради профспілок Володимира Барабаха з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Сергієм Осачуком за участі голови Чернівецької обласної профспілкової організації працівників державних установ Олександра Охрімовського.

У ході зустрічі йшлося про активізацію діалогу між органами виконавчої влади і профоб’єднанням Буковини, ширше використання з цією метою можливостей, закладених у Територіальній угоді про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин у Чернівецькій області.

20210616 105301

Голова облпрофради привернув увагу до питань розвитку співпраці з територіальними громадами Буковини, окремо зупинився на проблемах профспілкового членства,  наголосив на важливість узгоджених дій щодо організації і проведення оздоровлення та відпочинку  дітей в літній період цього року.

Робоча зустріч засвідчила повне взаєморозуміння стосовно забезпечення взаємодії органів влади та профспілкових організацій щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів працюючих і їх сімей.

20210616 103338

Михайло Лєньков,