А25 

У профспілковому середовищі Академія праці, соціальних відносин і туризму (м.Київ) додаткової реклами не потребує. Адже свою першу або другу освіту в цьому авторитетному виші одержали чимало профлідерів та фахівців. Цей заклад завжди «тримав руку на пульсі» освітніх потреб поточного часу та не змінює свої позиції і сьогодні.

У навчальному році, що розпочнеться у вересні, Академія праці, соціальних відносин і туризму підготувала ексклюзивні пропозиції для профспілковців, членів профспілок та членів їхніх родин, а саме: знижки на оплату навчання до 30%, можливість навчатися без сертифіката ЗНО за польською програмою, спеціальні освітні програми «Соціальний менеджмент», «Профспілковий правник».

Також в Академії відкрито нові актуальні індивідуальні траєкторії навчання, деякі з них уперше пропонуються в Україні, зокрема: Медіація та управління конфліктами, Інтернет-маркетинг, Фінансово-правова безпека, Нотаріус, Приватний детектив, Круїзний туризм та яхтинг, Курортний і СПА туризм, Міжнародне спортивне право, Міжнародне інвестиційне право, Міжнародне комерційне право та ін.

Крім того, Академія надає можливість паралельного навчання за двома спеціальностями, має військову кафедру, дистанційну підтримку навчання (систему Moodle). І що не менш важливо, заклад має на своїй території власний гуртожиток готельного типу, а після закінчення навчання - сприяє у працевлаштуванні.

Академія праці, соціальних відносин і туризму запрошує спілчан та їхніх дітей до вступу на навчання. Сучасній людині потрібна якісна освіта, а профспілкам - кваліфіковані кадри!

Федерація профспілок України