IMG a351af9374a273c4e5f6b2c0229faeee V

З 16 по 18 червня в Черкасах на території Черкаського аеропорту тривала виставка відомих брендів імпортної та вітчизняної сільськогосподарської техніки.

Головними тематичними розділами виставки «Agroshow Ukraine 2021» були: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс.

Цьогоріч в рамках виставки вперше відзначався Всеукраїнський День Фермера. На святкування з’їхались фермери з усіх регіонів України.

На відкритті виставки з привітальним словом виступили Міністр аграрної політики Роман Лещенко, голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко, запевнивши у всебічній підтримці фермерського руху та сільських територій в цілому.

Від Профспілки працівників агропромислового комплексу України в особі Президента Асоціації фермерів і приватних землевласників України Віктора Гончаренка вітала всіх фермерів України з професійним святом голова Черкаської обласної профспілки АПК Марина Горлач.

Різноманітна розважальна програма, перегони тракторів, виступи гуртів, фестиваль української кухні створили незабутню атмосферу свята.

     

Голова Черкаської обласної профспілки АПК

Марина Горлач