В8

2 липня у рамках конференції «Трудові права і шлях європейського розвитку" у столичному Будинку профспілок відбулась сесія відбулась дискусія на тему «Зв’язки з громадськістю у період антипрофспілкових реформ». 

З презентацією досвіду та досягнень Об’єднання профспілок Грузії у цієї сфері виступила керівник прес-служби Тамара Гедеванішвілі.  Вона проінформувала про інформаційну політику грузинських профспілок, відстоювання законних прав та інтересів працівників ЗМІ, формах та методах висвітлення боротьби людей праці за соціальну справедливість, активну участь у цьому процесі профспілок Грузії. Особливу увагу було приділено питанням змін в трудовому законодавстві і тому, як треба розвивати   взаємодію з засобами масової інформації, підвищувати її ефективність з метою протидії антитрудовим, антипрофспілковим законопроектам, формувати позитивний імідж профспілок як головних захисників соціальних, економічних та трудових прав працівників.  

В7

В обговоренні цієї актуальної для профспілок Грузії та України теми взяли участь Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, Голова Об’єднання профспілок Грузії Іраклій Петріашвілі, заступники Голови ФПУ Василь Андреєв та Євген Драп’ятий, керівник Прес-центру ФПУ Юрій Работа, члени делегації Об’єднання профспілок Грузії, фахівці   Прес-центру ФПУ, а також представники членських організацій Федерації профспілок України, які відповідають за інформаційну роботу.

В3

В4

В5

В6

В9

У робочих групах  обговорено низку інших питань, серед яких:

- зміни в законодавстві, пропаганда в ЗМІ – чим ми протистоїмо?

- принципи роботи з ЗМІ, формування аргументованих і зрозумілих повідомлень і доведення їх до громадськості;.

- розробка плану дії з протидії антипрофспілковим реформам;

Після презентацій та обговорення важливих та актуальних питань для профспілок Грузії та України, розробки відповідних рекомендації відбудеться підведення підсумків конференції   «Трудові права і шлях європейського розвитку".

Прес-центр Федерації профспілок України