А8

7 липня у великому залі Будинку Спілок (м. Дніпро) відбувся III Пленум Дніпропетровської обласної ради ПМГУ. У роботі Пленуму взяли участь члени обласної ради, голови первинних організацій, голова Профспілки металургів і гірників України О.Рябко та голова Дніпропетровського обласного об'єднання профспілок  В.Дубіль.

На порядку денному Пленуму стояли такі актуальні питання: «Про ситуацію, що склалася на підприємствах ГМК області» та «Про зміни в складі обласної ради ПМГУ».

По першому питанню з доповіддю виступив голова Дніпропетровської обласної організації І.Соколов. Він поінформував присутніх про показники виробництва, рівень заробітної плати, стан охорони праці, правової роботи та протистояння Профспілки антисоціальним законопроєктам.

В обговоренні доповіді взяли участь голови первинних організацій ПМГУ – С.Крамарчук (ПрАТ «ДМЗ»), Л.Завацька (ПрАТ «Южкокс»), Ф.Клименко (ВГМК).

Про роль промисловості, зокрема ГМК, і про діалог з органами влади поінформував голова обласного об'єднання профспілок В.Дубіль.

Про поточну ситуацію в ГМК України детально  розповів у своєму виступі голова ПМГУ О.Рябко.

Прийнявши до уваги озвучену інформацію, Пленум прийняв відповідну постанову.

На завершення Пленуму О.Рябко та І.Соколов вручили профспілковому активу грамоти, а також напередодні професійного свята - Дня металурга і гірника – висловили слова подяки за сумлінну працю, активну життєву позицію та побажали подальших успіхів на виробництві та в профспілковій роботі.

Профспілка металургів і гірників України