А17 

Закарпатська обласна організація профспілки працівників освіти і науки (голова - член Ради ФПУ Тетяна Повханич) здійснює оздоровлення членів гадузевої профспілки та їх дітей влітку цього року згідно затвердженої Програми "Оздоровлення  і відпочинок 2021 року" з урахуванням обмежувальних заходів через COVID-19.

Зокрема, оздоровлення та відпочинок відбувається за трьома напрямками: відпочинок на морі, оздоровлення в санаторіях, літнє оздоровлення та відпочинок дітей членів профспілки на базах заміських оздоровчих таборів області та за її межами.

Згідно укладених та підписаних договорів, освітянам-членам профспілки, надають свої послуги такі оздоровчі заклади: ДП клінічний «Санаторій «Сонячне Закарпаття» (с. Поляна Мукачівського району, ДП Санаторій «Шаян» (с. Шаян Хустського району Закарпатської області) ПРаТ «Укрпрофоздоровниця», санаторій «Орлине гніздо» (м. Виноградів Закарпатської області), ДП клінічний санаторій «Авангард» (м. Немирів Вінницької області) ПРаТ «Укрпрофоздоровниця».

До усіх голів територіальних організацій профспілки була доведена інформація щодо графіків заїздів, квот на путівки серед членських організацій, механізм оплати та отримання путівок, їх вартість та необхідний пакет документів для пред’явлення їх членами профспілки за місцем знаходження оздоровниці.

 Як і в минулому році, особлива увага приділяється дотриманню санітарно-гігієнічних норм та протиепідемічних правил як під час доїзду до місць оздоровлення чи відпочинку, так і безпосередньо в ході оздоровлення.

За оперативними даними, станом на 8 липня ц.р. у санаторіях вже оздоровилось 234 спілчан, а 126 дітей членів галузевої профспілки оздоровилось та відпочило у заміських оздоровчих таборах  Закарпатської області та за її межами.  

Традиційно проходить і організація відпочинку членів профспілки та їх дітей влітку на базі відпочинку «Галчонок» (смт. Затока  Білгород-Дністровського району Одеської області). Починаючи з 10 червня вже відбулось 3 заїзди із 7 запланованих, під час яких на морі відпочило 165 членів профспілки та їх дітей. Заїзди триватимуть до 15 серпня.

Сергій Баранчиков

прес-центр Закарпатської облпрофради