А18

13 липня на базі мальовничого комплексу відпочинку «Ostrov River Club» на Самарі (Дніпропетровська область) відбувся урочистий захід, присвячений Дню металурга і гірника – 2021. Центральна рада ПМГУ подбала про те, щоб його учасниками стали представники профактиву ГМК України, які протягом минулого року досягли високих результатів у виробничій діяльності та профспілковій роботі.

Привітали активістів із професійним святом голова ПМГУ О.Рябко, його перший заступник В.Гавриленко та заступник Б.Оверковський, голови територіальних та первинних організацій Профспілки.

Профлідери знайшли для металургів і гірників багато теплих слів – подякували їм за сумлінну працю, побажали здоров'я, щастя, добробуту, подальших успіхів на життєвому шляху і відзначили їх високими винагородами: Грамотами та Знаками ЦР «За активну роботу в ПМГУ», «Ветеран ПМГУ» та «Молодий лідер ПМГУ».

Святковий настрій всім присутнім подарували запрошені артисти. Погода була досить спекотною, однак це не завадило святкуванню. Окрім приємних вражень від офіційної частини заходу, учасники отримали можливість подихати свіжим повітрям, відпочити на природі, відволіктися від трудових буднів, поспілкуватись зі своїми колегами з різних міст країни, заряджаючись силами та наснагою для нових досягнень у новому гірничо-металургійному році.

Профспілка металургів і гірників України