А1

         22-23 липня олова Чернівецької обласної ради профспілок Володимир Барабах здійснив робочу поїздку до Вижницького району, в ході якої порушувалися питання щодо активізації співпраці територіального профоб’єднання з органами влади на місцях.

         Зокрема, відбулася його зустріч з головою Вижницької районної ради Михайлом Андрюком, під час якої йшлося про підготовку та укладення Угоди про співробітництво між облпрофрадою та райрадою, ключовими положеннями якої стануть питання забезпечення спільних заходів, спрямованих на захист соціально-економічних прав та інтересів мешканців Вижниччини.

         Домовленість про організацію співпраці досягнуто також в ході зустрічі з Берегометським селищним головою Сергієм Боднарюком, який очолює новоутворену територіальну громаду. На території селища функціонує дитячий заклад оздоровлення та відпочинку Юність”, в якому цього дня за участі Володимира Барабаха урочисто відкрито табірну зміну. Оздоровчий заклад, після тривалих перемовин з Фондом державного майна України, запрацював завдяки зусиллям обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, її голови Миколи Попадюка.

         Голова облпрофради відвідав також пансіонат з лікуванням матері і дитини “Зелені пагорби” у с.Виженка з метою вивчення можливостей щодо відновлення його роботи.

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради