Під такою назвою пройшов семінар-тренінг на Вінничині.

20210728 102957

 Важливою  складовою  успішної роботи  Молодіжної ради Федерації профспілок Вінницької області є навчання молодого профспілкового активу.

 Навчання покликане розширити коло професійних інтересів, мотивувати молодіжних лідерів та заохочувати їх  до роботи.

Цей  семінар-тренінг  пройшов відповідно до плану роботи ФПО в обласному молодіжному центрі ”Квадрат”.

Для проведення семінару-тренінгу було залучено Віталія Копиша – керівника центру освіти дорослих навчально-методичного центру профспілок Чернігівської області, який зупинився на пріоритетних напрямках  роботи Молодіжної ради, провів багаторівневе комплексне навчання по особливостях мотивації профспілкового членства серед молоді.   

Відкриваючи захід, Тетяна Побережна – перший заступник Голови ФПО, голова обласної організації профспілки працівників культури, привітала учасників і відзначила ключову роль теперішньої молоді в розвитку держави і профспілок. Вона наголосила, що активному молодіжному  руху в профспілках неодмінно бути, адже молодь – це дійсно потужна сила, яка постійно доводить власну спроможність приймати важливі та іноді навіть доленосні рішення.

В заході взяла участь   Світлана Анпольська – заступник Голови ФПО, яка відзначила, що формат навчання був по-молодіжному творчий та креативний.

Артем Маткарімов – голова Молодіжної ради ФПО привітав своїх колег з першим цікавим заходом оновленої Молодіжної ради та висловив сподівання, що такі зустрічі стануть поштовхом для активізації молодіжного профспілкового руху на Вінниччині.

Члени Молодіжної ради ФПО, представники  членських організацій галузевих профспілок під час тренінгу   мали можливість висловити власну думку, поділитись досвідом та знаннями.

20210728 105040

 Молодіжна рада Федерації профспілок Вінницької області