IMG f7ff374748c7b4ba0ba6ddebaa093a1b V 2

Краса і сила, любов і патріотизм: це – саме ті поняття, які завжди взаємопов’язані, і нібито прагнуть один до одного.

Так, багато років поспіль у творчих колективів Жовтневого палацу існує добра традиція проведення шефських концертів для українських військовослужбовців.

Тільки протягом останніх років чарівні дівчата та сильні, спритні хлопці – учасники ансамблів Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України відвідали з концертами Центр Командування сил логістики, Окремий президентський полк ім. гетьмана Богдана Хмельницького, давали концерти з нагоди Дня захисника Вітчизни для бійців і ветеранів 90-го окремого аеромобільного батальйону, які брали участь у боях за Донецький аеропорт, для воїнів-зв’язківців однієї з військових частин на Київщини та багато інших.

IMG aeee45d74f0dd869e3f5105da5be08f7 V 1Напередодні видатної історичної дати – 30-річчя Незалежності України, дирекція МЦКМ ПУ спільно з керівництвом 38-го об’єднаного навчального центу Повітряних Сил Збройних Сил України (м. Васильків, Київської обл.) стали ініціаторами проведення шефського концерту творчих колективів та майстрів мистецтв України для учасників святкового Параду, який відбудеться  на День Незалежності - 24 серпня у Києві.

Зачарованими глядачами виступу юних артистів стали військовослужбовці з авіаційних підрозділів Повітряних Сил, Сухопутних військ, Військово-Морських Сил, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Національної поліції та ін.

IMG 63a7022cdbfd225ead6d2c5abad5cf07 V

На етапі підготовки до параду вони як учасники пішої колони відточують свій стройовий вишкіл на землі, а також тренують майстерність та злітаність в повітрі.

Ці мужні хлопці і дівчата - справжні професіонали своєї справи, захисники Батьківщини, ким пишаються їхні рідні та командири, із захопленням аплодували учасникам концерту. Разом з юними талантами на сцену вийшла зірка естради, Народна артистка України Оксана Пекун, самодіяльні виконавці і музиканти військові.

А начальник Центру, бойовий офіцер, полковник Сергій Грицаєнко вручив директору МЦКМ ПУ Юрію Бобирю Подяку за вагомий внесок та активну участь у культурному вихованні й піднятті бойового духу військових.

IMG cafbfbb61c532013e1f2b5c1841205dd V 123

Отже, мистецтво надихає, окриляє та веде усіх нас до нових досягнень і перемог.

Спасибі за це талановитим артистам Жовтневого, а також їх вихователям і наставникам!

Вітаємо з прийдешнім державним святом – Днем Незалежності України!

 IMG 3d07aa6b17e28e235e793173c72297d6 V 1

Прес-центр ФПУ