20210819 091235

День Незалежності України – це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

30 років Незалежності – це знакова подія, яку неможливо вмістити у вузькі межі формальних святкувань, тому що Україна – молода країна з багатовіковою історією.

Вже 30 років наш синьо-жовтий стяг об’єднує під своїми полотнищами захисників рідної землі, патріотів, і кличе нас взятися до її розбудови, щоб дивлячись, як майорить символ нашої держави, із гордістю за наш волелюбний народ на повні груди вигукнути: «Я – українець!»

Мільйони українців боролися за здобуття незалежності своєї країни, пройшли через зради, війни та голодомори. А здобувши таку омріяну свободу й державність, уже покоління наших сучасників було змушене відстоювати свободу та європейський вибір на революціях, а згодом – зі зброєю в руках захищати суверенітет і територіальну цілісність Української держави від зазіхань північного сусіда.

Успіх України залежить від кожного із нас, він зростатиме з нашою працею, єдністю і взаємною підтримкою, адже ми самі є творцями своєї держави.

З нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України, 19.08.2021 Київська міськпрофрада провела ПРОФСПІЛКОВИЙ ФЛЕШМОБ «30 років Незалежності України», учасники якого ще раз підкреслили своє прагнення до єдності та миру в Україні.

Щиро бажаємо всім і кожному доброго здоров’я, миру, злагоди і достатку. Любимо і поважаємо свій національний символ – Державний Прапор України, захищаємо його як потужний оберіг України та духовний скарб нації!

Нехай Бог охороняє нашу Україну, громаду, кожну родину від незгод і усіляких негараздів.

Слава великому українському народові!

11120210819 090858

Київська міскпрофрада.