IMG 0115

20 серпня ц.р., в рамках Меморандумів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області з Управлінням соціальної політики Херсонської міської ради та з Херсонською обласною міжгалузевою радою професійних спілок, проведено захід, з нагоди відзначення 30-ї річниці Дня Незалежності України на тему: «Захист свобод людини і громадянина». Доповідачкою виступила фахівчиия Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області Ілона Кашичева.

В заході взяли участь членські організації Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок та представники апарату облміжпрофради.

IMG 0099

Під час заходу, учасниками, також,  розглядались конкретні ситуації,  пов’язані з реалізацією прав людини за допомогою звернення громадян до органів державної влади, а також на міжнародному рівня, а саме,  звернення громадян до Європейського суду з прав людини.

Херсонська  обласна міжгалузева рада профспілок