P1190586 

Активно відстоює права та інтереси працюючих голова обласної організації профспілки працівників зв’язку Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» Ганна Кучак.

І хоча лише  цього року її обрано профспілковим лідером обласної галузевої профспілки, співпрацювати із спілчанами їй допомагає досвід попередньої роботи як голови первинної профспілкової організації, особиста ініціативність у вирішенні питань дієвого соціального партнерства, контролю за дотриманням трудового законодавства, організації фінансової, культурно-масової, спортивної та оздоровчої роботи тощо.

 Цього літа Ганна Андріївна активно займалася оздоровленням дітей  працівників галузі  в стаціонарних оздоровчих таборах в нашій області та на морі. Загалом оздоровлено 33 дітей  зв’язківців. В розрахунку  на 1000 працюючих  – це один з кращих показників  серед галузевих профспілок нашого краю. На оздоровлення дітей  з різних джерел фінансування спрямовано понад 250 тисяч гривень. Суттєво, що батьківська доплата становила всього 20 відсотків вартості путівки.

За активну участь у здійсненні соціально-економічного захисту працюючих та у зв’язку із 30- річчям Незалежності України, голову обласної організації профспілки працівників зв’язку Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» Ганну Кучак  нагороджено Почесною грамотою обласної ради профспілок. Нагороду вручив голова облпрофради Іван Зелінський.

На фото: голова облпрофради Іван Зелінський вручає відзнаку Ганні Кучак.

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради

Фото автора