ДЕВА 

            Керівники обласних галузевих профспілок Закарпаття у День знань побували в первинних профспілкових організаціях навчальних закладів, які заходяться в їх профобслуговуванні.

Голова обласної організації профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Наталія Кузьма побувала в Ужгородському вищому професійному училищі торгівлі та технології харчування. На зустрічі з керівниками та профспілковим активом навчального закладу профспілковий лідер галузі розповіла про діяльність Всеукраїнської галузевої профспілки щодо соціально-економічного захисту працюючих, роботу обласної профспілки з цих питань та співпрацю з первинними профорганізаціями.

            Наталія Кузьма привітала працівників училища з початком нового навчального року і вручила відзнаки профактивістам.

Зокрема, Почесною грамотою Закарпатської облпрофради  за активну роботу щодо здійснення соціально-економічного захисту працюючих та у зв’язку з 30- річчям Незалежності України  і грошовою винагородою галузевої профспілки нагороджено голову первинної профспілкової організації училища Оксану Барч та голову учнівської профорганізації Зінаїду Мусієнко.

torg1

На фото: - голова облпрофорганізації торгівлі Наталія Кузьма (праворуч)

                 вручає нагороду Оксані Барч;

-   фото на згадку (зліва направо) Оксана Барч, Наталія Кузьма, Зінаїда Мусієнко.

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради