Прощальне фото дітей із Закарпаття з керівництвом табору

Діти спілчан Закарпатської і Київської обласних організацій профспілки працівників охорони здоров’я вже багато років відпочивають у чудовому дитячому закладі санаторного типу «Сергіївка», що знаходиться в
 
смт. Сергіївка Білгород-Дністровського районуОдеської області (керівник Сергій Лутенко).

Цього літа тут оздоровлювалось 150 дітей членів галузевоїпрофспілки із Закарпаття (голова Володимир Турок) і 80 дітей спілчан з Київщини (голова Олексій Початовський).

Відпочинок запам’ятався дітям медиків двох областей назавжди. Адже вони купалися в морі, в басейнах, займалися спортом, брали участь у культурно-оздоровчих і виховних заходах. Для них організовувалисязмагання з різних видів спорту, конкурси художньої самодіяльності, походи на море з ночівлею на березі тощо.

Обласні профспілкові організації медиків Закарпатської і Київської областей висловлюють подяку колективу оздоровниці і пропонують в рамках Всеукраїнського огляду роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей нагородити Дипломом ФПУ в номінації «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку дітей» за значні успіхи в організації оздоровлення та відпочинку дітейдитячий заклад санаторного типу «Сергіївка» Одеської області (керівник Сергій Лутенко).

На фото: діти медиків Закарпатської і Київської областей під час оздоровлення у «Сергіївці».

Діти з Київщини на березі моря

Вечірній відпочинок дітей на березі моря

Сергій Баранчиков,

прес-центр Закарпатської облпрофради