241731830 4828593023852112 2464039207888528424 n

14 вересня відбулося засідання профспілкової Сторони Національної тристоронньої  соціально – економічної ради за участю Голови НТСЕР Анатолія Кінаха і керівника Секретаріату НТСЕР Наталії Ненюченко.

На засіданні затверджено пропозиції профспілкової Сторони Національної тристоронньої соціально-економічної ради до Пріоритетних напрямів діяльності Національної ради на 2021- 2023 роки, про які проінформував . Співголова НТСЕР від профспілкової  Сторони Григорій Осовий.

Голова НТСЕР Анатолій Кінах проінформував про пропозиції до проекту порядку денного та формату проведення першого засідання НТСЕР.

Було також прийнято рішення по оновленому складу представників профспілкової сторони у складі комітетів НТСЕР.

У виступах зазначалась необхідність розивати соціальний діалог, підвищувати його ефективність для спільного вирішення питань економічного розвитку, регулювання трудових відносин, оплати праці, безпеки виробництва. Наголошувалось: проблеми зростання темпів втрати трудового потенціалу, деіндустріалізації країни, трудова міграція та демографічна ситуація, зношеність виробничих потужностей більшості галузей економіки потребують прийняття негайних державницьких рішень.

Підкреслювалось, що настала необхідність проведення засідання НТСЕР за участі Президента України.

Більш детальну інформацію читайте на нашому веб-порталі.

Пресцентр Федерації профспілок України

241893811 1435980296789058 2207919370832801623 n