242127506 4372725622781402 2370318027127495776 n
У вересні 2021 року виповнюється 50 років з дня заснування Волочиського машинобудівного заводу як структурного підрозділу АТ «Мотос Січ». ВМЗ є містоутворюючим підприємством, яке забезпечує стабільною роботою жителів Волочиська.
Волочиський машзавод за свою піввікову історію зміг стати надійним виробником складних технічних деталей для газотурбінних двигунів.Разом з головним заводом Motor Sich він бере участь у виготовленні понад 150 найменувань товарів народного споживання. Справжня цінність ВМЗ – його працівники. Більшість з них присвятили своєму улюбленому заводу все своє трудове життя. Волочиські моторобудівники турбуються не тільки про розвиток виробництва, але і про збереження історичної пам’яті, соціальної інфраструктури. Славетна молодіжна база «Ровесник» Волочиського машзаводу, яка є однією з наймолодших в Україні, забезпечує відпочинок і рекреацію для сотен працівників та членів їхніх родин. Волочиським машзаводом пишаються і волочисці, які на ньому не працюють, адже знають: працюючий завод то розвиток їхнього міста.
Вітаємо працівників заводу, ветеранів, адміністрацію та первинну профспілкову організацію з цією вагомою датою в їхньому житті, бажаємо подальших трудових успіхів і звершень. ?А кожному волочиському моторобудівнику бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя і затишку, особистого щастя.
Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України