проф2 

Реформи децентралізації влади, що відбувалися впродовж останніх років, значно вплинули на діяльність та структуру Закарпатської обласної організації профспілки працівників державних установ,  як і на профспілки в цілому в Україні.

У зв'язку з цим, важливим нині є переформатування структури регіональної профорганізації із максимальним збереженням первинних профспілкових організацій, їх поновлення , а подекуди - і їх створення.

Саме з цією метою обласним комітетом галузевої профспілки проведено ряд робочих зустрічей у районах. Зокрема, з головами територіальних громад Тячівського району зустрілися голова обласної профорганізації Діана Гондорчин, заступник голови Марія Петечук, голова Тячівського райкому профспілки Ганна Яринич. 

В ході зустрічей головам ОТГ було вручено  персональні листи голови Профспілки працівників державних установ України Юрія Піжука щодо співпраці та матеріали з профспілкової діяльності, трудового законодавства.

Було наголошено на важливості поновлення профспілкових організацій та їх подальшої діяльності для ефективного захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників колективів. Наголошувалося і на дієвості колективного договору, спортивної, культурно-масової, оздоровчої роботи за участі галузевої профспілки.

В форматі діалогу вдалим та інформативним було спілкування  керівників профспілки та ОТГ. В ньому взяли участь голови територіальних громад: Буштинської - Руслан Янчій, Солотвинської - Василь Йовдій, Бедевлянської - Павло Бедей, заступники голів ОТГ - Тересвянської - Олександр Продан, Нересницької - Марія Русин.

 Конструктивний діалог профспілки працівників державних установ Закарпаття і  керівників об'єднаних територіальних громад знаходить продовження в ефективній співпраці.

проф

проф1

 На фото:

- конструктивну розмову ведуть голова обласної профспілкової організації працівників держустанов Діана Гондорчин та голова Бедевлянської ОТГ Павло Бедей.

- під час зустрічі: (зліва направо) заступник голови обласної організації профспілки Марія Петечук, заступник голови Тересвянської ОТГ Олександр Продан, голова обласної профорганізації Діана Гондорчин, голова Тячівського райкому профспілки Ганна Яринич;

- матеріали про діяльність профспілки обговорюють голова Солотвинської ОТГ Василь Йовдій та Діана Гондорчин;

Сергій Баранчиков, 

прес-центр Закарпатської облпрофради