ліс

Шановні працівники  лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості України!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Ви виконуєте важливу і почесну місію – зберігаєте та відтворюєте ліс.

Піклуючись про легені нашої планети, ви водночас дбаєте і про екологію та здоров’я нащадків, вкладаєте в свою працю любов, знання та досвід.

Ваша невтомна праця по забезпеченню потреб суспільства у різноманітних товарах з деревини  робить життя людей кращим та комфортнішим.

Прийміть слова щирої вдячності за вашу невтомну працю. Бажаю вам міцного здоровя, сил, наснаги та нових трудових успіхів. Нехай у ваших родинах завжди буде щастя, радість і достаток!

З повагою Голова Федерації профспілок України Г.В. Осовий

 

  *      *     * 

 

Шановні працівники лісового господарства України!

Дорогі спілчани!

Від імені президії Центрального комітету галузевої Профспілки сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівника лісу!

Обравши професію лісівника, людина стає щасливою, адже створюючи зелені шати лісових насаджень, вона дарує людям радість спілкування з лісом, користування його дарами. Та мало хто знає наскільки це важка, а часом, і небезпечна праця.

 Шановні колеги лісівники!

Висловлю вам глибоку вдячність і шану за вашу невтомну і натхненну працю.

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, миру і злагоди, невичерпної енергії, успіхів і досягнень у вашій надзвичайно відповідальній справі!

Нехай ваші домівки будуть наповнені радістю, достатком та благополуччям, а серця професійною гордістю та впевненістю у майбутньому українського лісівництва.

З повагою Степан Кривов’язий, Голова Профспілки працівників лісового господарства України.

 

                                                                                                                                         *      *     *

 

Шановні члени галузевої профспілки – працівники деревообробних та  меблевих підприємств і організацій, ветерани, які на заслуженому відпочинку, учні та студенти навчальних закладів лісових галузей!

Від імені президії Центрального комітету лісових галузей України щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівника лісу!

Прийміть слова вдячності  і глибокої шани за вашу сумлінну  і самовіддану працю,  професіоналізм та високу якість роботи.

У цей святковий день бажаю, щоб у ваших оселях панували щастя та добробут. Міцного здоров’я, щасливої долі, наснаги і успішної реалізації ваших задумів, благополуччя вашим рідним та близьким. Нехай ваша праця завжди гідно винагороджується, а держава і суспільство ставляться до вас із турботою і вдячністю. Мирного неба над головою, оптимізму  та віри в майбутнє процвітання нашої галузі.

З повагою Олексій Дуля,  Голова Профспілки працівників лісових галузей України.