shutterstock 532721021024x685

Шановні друзі!

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України щиро вітаю всіх працівників туристичної сфери з професійними святами – Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!

Щороку ці свята також відзначають всі прихильники активного відпочинку, ті, хто любить мандри і подорожує Україною та світом.

У сучасному світі туристична сфера є однією з найбільш потужних та динамічних галузей економіки, яка єднає людей, відкриває для них нові міста, держави, континенти. Завдяки туризму між багатьма народами зміцнюються культурні зв`язки та пожвавлюються взаємовигідні контакти.

Наша Україна, з її неповторними краєвидами, багатою історичною та культурною спадщиною, унікальними скарбами, народними звичаями, традиціями та гостинними людьми, має всі шанси для успішного розвитку туристичної індустрії. Завдяки професіоналізму працівників української туристичної сфери цей сектор економіки швидко розвивається і набуває нових креативних форматів, навіть не зважаючи на надзвичайні виклики, що постали перед галуззю на фоні всесвітньої пандемії.

Тож, щиро бажаю всім, хто присвятив свою долю розвитку та популяризації туризму, міцного здоров'я, завзяття, втілення далекоглядних проєктів та плідних перемог, а любителям подорожувати – нових вражень, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.

Голова Профспілки працвників культури Людмила Перелигіна