IMG 0374

18 вересня 2021 року на водно-спортивній станції «Інваспорт» в рамках проведення Дня фізичної культури і спорту України відбулася обласна Спартакіада серед збірних команд обласних галузевих профспілкових організацій Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок.

Захід проводився з метою пропаганди фізичної культури і спорту серед працівників трудових колективів, орієнтації їх на здоровий спосіб життя.

Урочисте відкриття Спартакіади розпочав голова Херсонської облміжпрофради Добровольський Анатолій Миколайович. Він привітав учасників заходу та побажав їм натхнення, завзятості та успіхів на шляху досягнення достойних результатів у нинішніх змаганнях.

Також учасників змагань вітали Вибранський Віталій Вадимович начальник управління фізичної культури, молоді та спорту, Маломуж Олександр Іванович, голова Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

Програма змагань була дуже насиченою. Кращі представники своїх організацій виборювали на спортивних майданчиках звання переможців Спартакіади з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, плаванні, дартсу, шашок.

BV0A0681

Нагороди переможцям змагань вручили Анатолій Добровольський та  Вибранський Віталій. Вони висловили щиру вдячність та побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги та оптимізму всім учасникам Спартакіади.

IMG 0223

Пресцентр Федерації профспілок України