IMG 8ace6c81e2a9d1836e1890f454503696 V

За багаторічною, доброю традицією щороку напередодні державного свята – Дня захисників і захисниць України творчі колективи Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок відвідують з шефськими концертами військові частини.

Такі виступи дуже очікувані для військових і зазвичай перетворюються на зворушливі зустрічі бійців з прекрасним мистецтвом рідного українського співу та яскравого танцю. Все це дуже необхідно хлопцям і дівчатам, офіцерам та службовцям, які вже неодноразово побували на передовій, дивилися в обличчя смерті, пережили горе втрати своїх побратимів, а тому особливо цінують кожну мить мирного, неповторно чудового життя.

Цього року керівництво й талановиті артисти МЦКМ (директор – Юрій Бобир), відгукнувшись на пропозицію своїх колег з Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України, здійснили творчий десант до Київській області.

Одним з перших спільних концертів, що зібрав сотні глядачів, відбувся на території Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького у Києві. Згодом учасники колективів Жовтневого палацу -  Народного ансамблю танцю “Горлиця” (художній керівник Віталій Гурський) та народного фольклорного ансамблю «Співаночка» (художній керівник Аліна Савчук) відвідали військові частини у Переяслав-Хмельницкому районі Київщини.

IMG f647ba12c3f3b6cdea868cf4505742a3

Вдячності артилеристів з 43-ї окремої бригади імені гетьмана Тараса Трясила, курсантів Міжвідомчого центру підготовки підрозділів ракетних військ та артилерії не було меж. Настрій наших відважних героїв добре видно на фото, а керівництво військових частин від щирого серця вручили митцям Подяки, в яких можна прочитати ось таки, по-справжньому поетичні слова:

«Дякуємо Вам за значний творчий внесок, за підтримку та розуміння проблем Збройних Сил України та нашої Вітчизни у ці складні часи.

Своїми щиросердними вчинками Ви зміцнюєте обороноздатність держави, надаєте можливість нашим військовослужбовцям відчувати себе забезпеченими у повсякденній діяльності.

Ми маємо за честь назвати Вас сьогодні своїми вірними друзями. Нехай Ваші люблячі серця надихають на шляхетні вчинки, а Ви залишайтесь на довгі роки прикладом для всіх, взірцем жертовності та любові до України».

Ради цього варто жити і творити!, - переконані вихованці творчих колективів МЦКМ ПУ.

Вітаємо з прийдешніми святами – Днем захисників і захисниць України - 14 жовтня, а також зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва, які відзначаються саме цього дня.

IMG 67babeb896d2f7b9c591f21f1d523d2a V

IMG a12c2ca318011687424055a64c4aa838 2