ЗАК

Відбулося друге засідання Закарпатської обласної Ради профспілок. З інформацією про затвердження нового Регламенту обласної Ради профспілок виступив голова облпрофради Іван Зелінський.

Про бюджет обласної ради профспілок на 2021 рік повідомила голова постійної комісії з питань фінансово-бюджетної роботи обласної Ради профспілок, голова обласної організації профспілки працівників споживчої кооперації Богдана Данканич.

Виступаючи перед членами Ради, голова облпрофради  Іван Зелінський акцентував увагу на останніх подіях в житті профспілок Закарпаття. Йшлося, зокрема,  про участь представників профспілок області у Всеукраїнській акції протесту в місті Києві 7 жовтня, попереджувальній акції протесту профспілок 28 жовтня в місті Ужгороді, проведення передплати на профспілкові видання Профінформу – газету «Профспілкові вісті» та «Бібліотечку голови профспілкового комітету» на 2022 рік, співпрацю з роботодавцями тощо.

ЗАК1

З обговорених питань прийнято відповідні постанови Ради.

На фото: під час засідання обласної Ради профспілок.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради