fe57b9dfdec96814e4adfa256ac79c47 XL

Шановні колеги!

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Це свято всіх, для кого духовність, вірність національним традиціям, творчість та просвітництво стали сенсом життя, хто об'єднує українську націю навколо спільних ідеалів та цінностей, доносить до кожного лише добро та красу, як в маленькій сільській бібліотеці, так і у відомому національному закладі світового рівня.

Тож, низький уклін кожному члену великої мистецької родини за творчий патріотизм, збереження животворних джерел народного мистецтва, виховання культурно обізнаної, талановитої молоді.

Особливу роль в процесі розвитку української культури відіграє профспілкова спільнота – громадські активісти та борці за ідеали справедливості, надійні помічники своїх соціальних партнерів у питаннях збереження культурно-мистецьких закладів та захисту трудових прав працівників галузі.

Щира подяка в цей день кожному профспілковцю, кожній профспілковій організації за принциповість, гідність, небайдужість, любов до людей та велике бажання робити добро заради збереження надзвичайної духовної перлини, якою є наша українська культура.

Бажаю всім міцного здоров'я, благополуччя, наснаги, життєвих перемог та задоволення від отриманих результатів.

Нехай здійсняться Ваші мрії, а кожен день буде світлим і радісним!

З професійним святом усіх Вас!

 З глибокою повагою до кожного,Голова Профспілки Людмила Перелигіна