СЛУЖБА

Об’єднана профспілкова організація Державної прикордонної служби України звернулась до Голови ФПУ Григорія Осового з листом, у якому висловлює свою стурбованістю ситуацією, що складається у нашій країні щодо трудового законодавства, щодо знищення прав профспілок по соціальному захисту прав працівників та прав людини праці в Україні на свій захист.

«Також висловлюємо свою позицію щодо антиконституційної, антинародної, антисоціальної і антиправової політики голови комітету Верховної ради України Третьяковой' Г.М. та тих народних депутатів, які її підтримують своїми законопроектами, що знищують права народу України на працю, на освіту, на охорону здоров’я, відпустки тощо, - зазначається у листі. - Негативно сприймаємо і висловлюємо своє «НІ» законопроекту № 6171-2 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Фонду соціального страхування України та оптимізації його видатків, в якому пропонується знищити Закон України «Про відпустки. Цей закон ніякого відношення до діяльності Фонду соціального страхування немає, а є спроба будь якими шляхами знищити права працівників, профспілок на соціальний захист працюючої людини на працю, відпочинок, освіту та право жінок народжувати І виховувати дітей, достойних громадян України.

Висловлюємо пропозицію звернутися до Голови Верховної ради України, Президента України до Кабінету міністрів України щодо притягнення до відповідальності за аятиконституційну, антинародну, антисоціальну і анти правову політику голови комітету Верховної ради України Третьякової Г.М. та тих народних депутатів, які її* підтримують своїми законопроектами та знищують права працюючої людини в Україні».

Пресцентр Федерації профспілок України