ГАН

             У становлення і розвиток санаторно-курортної галузі Закарпаття і України значний особистий вклад вніс Павло Ганинець – генеральний директор ТОВ «Санаторій «Квітка Полонини», ТОВ «Сузір’я». За багаторічну, сумлінну працю йому присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України», нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, багатьма іншими міжнародними, всеукраїнськими та обласними відзнаками.

            Цими днями Павлу Павловичу Ганинцю виповнилося 70 років. За вагомий особистий внесок у розвиток профспілкового руху, здійснення захисту соціально-економічних і трудових прав працюючих, розвиток санаторно-курортного комплексу профспілок за поданням Закарпатської обласної ради профспілок його нагороджено Нагрудним знаком ФПУ «Заслужений працівник профспілок України».

            Від імені Президії Федерації профспілок України ювіляра тепло привітав голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський. Він вручив Павлу Ганинцю високу нагороду профспілок та побажав здоров’я, щастя, нових успіхів на санаторно - курортній ниві профспілок.

             На фото: Павло Ганинець.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради