2002426 16 listopada den pratsivnikiv radio telebachennya ta zvyazku

Шановні друзі!

Дозвольте привітати всіх працівників медійної спільноти України з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку.

Без сумніву, утвердженню свободи слова в Україні та демократичних принципів державотворення сприяє вкрай напружена і відповідальна робота ведучих, режисерів, операторів, редакторів, працівників усіх професій телерадіомовлення. Адже, фахівці радіо та телебачення не лише інформують про події України та світу, а й формують світогляд кожного з нас, допомагають відчути свою причетність до найважливіших суспільних процесів. А від актуальної, об'єктивної та неупередженої інформації, що надають фахівці медіа, працюючі на передовій військових дій та боротьби з світовою пандемією, залежить інформаційна  безпека держави та врятоване людське життя.

Тож, прийміть безмежну вдячність за вашу мужню роботу від профспілкової родини сфери культури, яскравими представниками якої є саме ви, шановні друзі.

Бажаю всім вам нових креативних ідей, унікального контенту, нестримної творчості та міцного здоров’я.

Нехай сучасні технології й надалі збільшують обсяг радіо- та телемовлення, а кожен день в ефірі буде осяяний лише гарними новинами.

З глибокою повагою до кожного, Голова Профспілки працівників культури України Людмила Перелигіна