нспп 1

Закарпатська облпрофрада (голова Іван Зелінський) на засадах соціального партнерства співпрацює з відділенням Національної служби посередництва і примирення в Закарпатській області. У відзначенні 23-ї річниці утворення НССП взяли участь і представники профспілок нашого краю.

Начальник відділення НСПП у Закарпатській області Іван Палко зупинився на основних напрямках роботи служби. За останні роки Закарпатське відділення займає перше місце серед регіональних відділень України.

На питаннях двосторонньої співпраці акцентував увагу голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський. Він презентував проєкт нової Угоди про співпрацю відділення НСПП з обласною радою профспілок, яку буде підписано найближчим часом.З інформацією про ефективність діяльності відділення та роботу  щодо підтвердження репрезентативності, й зокрема, профспілкових організацій, виступили  фахівці відділення Ольга Воловар та Олександр Моргентал.

На закінчення зібрання відбулося нагородження трудових арбітрів та завідувачів інформаційно-консультаційними центрами відділення НСПП в Закарпатській області за вагомий внесок в запобігання виникненню трудових спорів (конфліктів) та їх вирішенню.

Зокрема, Іван Палко нагородив Почесною грамотою НСПП України голову обласної ради профспілки машинобудівників і приладобудівників України Василя Пазяка.

Іван Зелінський вручив Почесні грамоти облпрофради експерту з врегулювання трудових відносин обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України, трудовому арбітру НСПП Тіберію Лукачу, керівникам інформаційно-консультативних центрів відділення Івану Гомовичу, Юрію Лукачу та іншим.

НСПП 5

НСПП 2

На фото: - під час зібрання;

-          начальник відділення Іван Палко (ліворуч) вручає нагороду Василю Пазяку;

-          голова облпрофради Іван Зелінський (праворуч) нагороджує Івана Гомовича.

Сергій Баранчиков,прес-центр Закарпатської облпрофради